Realisatie Industriële woningbouw
press to zoom
1/15

Metalen gevelbekleding - nieuwbouw & renovatie in regio Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant

Veelzijdig, sterk, flexibel

Het bekleden van een gevel met metaal wordt al sinds de jaren '60 toegepast, maar wint vooral de laatste decennia steeds meer aan populariteit. E & P Construct beschikt over ettelijke jaren ervaring in het plaatsen van dit soort constructies. U bent bij ons dan ook aan het juiste adres voor alle soorten metalen gevelbekleding.
 

Metalen gevelbekleding is een techniek met vele voordelen. Zo maakt het uw gebouw een stuk economischer en bekomt u een net,industrieel uitzicht. De gebruikte metalen zijn sterk, licht en flexibel. Dit zorgt voor veelzijdige toepassingen. Het aanbrengen van deze bekleding op gebogen oppervlaktes is bijvoorbeeld perfect mogelijk.

De beste materialen

De gehanteerde constructies bestaan enkel uit het best beschikbare materiaal. We hanteren enkel lichte en sterke metalen constructies, die onder streng toezicht en strikte voorwaarden tot stand kwamen. Zo garanderen we elke keer een stevige en veilige afwerking aan de meest voordelige prijs.

De bevestiging van de metalen gevelbekleding gebeurt steeds op twee mogelijke manieren: op een houten latwerk of op een metalen ondergrond. Overigens behoort ook het plaatsen van gevelisolatie tot de mogelijkheden. Men brengt deze aan tussen de stijlen van de structuur om zo aan de dragende muur te worden vastgemaakt.

Bij nieuwbouw en renovatie

Het plaatsen van metalen gevelbekleding is een hele uitdaging. Het veelzijdige karakter van de metalen gevelbekleding laat alle mogelijke combinaties met andere metalen toe. Men moet wel oppassen dat de juiste materialen met elkaar worden gecombineerd, om zo corrosie van het minst edele metaal tegen te gaan.

Bij E & P Construct gaan we geen enkele uitdaging uit de weg. We plaatsen dit soort constructies zowel bij nieuwbouw als renovatie. Wij zorgen voor een goed geïsoleerde gevel met een net uitzicht. Wij beschikken bovendien over de nodige expertise om gebogen oppervlaktes te bekleden en speciale figuren in de wand te creëren.

Klant staat centraal

Als klant kan men bij E & P Construct kiezen uit verschillende materialen en stijlen. Zo zijn de metalen constructies beschikbaar in zink, koper en aluminium. Qua afwerking kan men opteren voor de typisch 'industriële' look, maar ook verschillende hippe kleurencombinaties behoren tot de mogelijkheden.

Bij E & P Construct geloven we dat medewerkers belangrijk zijn. We investeren daarom graag in onze mensen en scholen hen met plezier bij in de meest moderne technieken. Zo blijven we steeds op de hoogte van de laatste trends en de meest efficiënte constructies. U bent daarom bij ons steeds in goede handen.

Contacteer ons voor meer informatie

Interesse in metalen gevelbekleding? Contacteer ons voor een volledige lijst van alle beschikbare materialen en kleurencombinaties. U kan ons makkelijk bereiken via e-mail of telefoon. We zijn ook alle dagen beschikbaar op afspraak en maken graag geduldig tijd voor u vrij. Persoonlijke service is immers geen loos begrip bij E & P Construct.

Bel of mail ons nu voor een afspraak!